Σα. Οκτ 23rd, 2021

Ρεπορτάζ του Πολίτη!!!

Αίτημα ή αποστολή απόδειξης ανάγνωσης

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο εάν χρησιμοποιείτε Gmail που έχει ρυθμιστεί από κάποιον διαχειριστή για χρήση στο πλαίσιο της εργασίας ή του εκπαιδευτικού ιδρύματος όπου ανήκετε. Εάν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό gmail.com, οι αποδείξεις ανάγνωσης δεν λειτουργούν.

Για να μάθετε πότε ανοίχτηκε ένα μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου που στείλατε, μπορείτε να ζητήσετε απόδειξη ανάγνωσης. Μια απόδειξη ανάγνωσης σάς αποστέλλεται ως μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου που περιέχει την ώρα και την ημερομηνία κατά την οποία ανοίχτηκε το μήνυμά σας.

Ζητήστε μια απόδειξη ανάγνωσης

 1. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Gmail.
 2. Κάντε κλικ στη Σύνταξη.
 3. Συντάξτε το μήνυμά σας, όπως θα κάνατε κανονικά.
 4. Κάτω δεξιά, κάντε κλικ στο στοιχείο Περισσότερες επιλογές Περισσότερες επιλογές αποστολής και μετά Αίτημα για απόδειξη ανάγνωσης.
 5. Στείλτε το μήνυμά σας.

Σημαντικό: Θα βλέπετε τυχόν αποδείξεις ανάγνωσης στα Εισερχόμενα σας. Προτού ειδοποιηθείτε, ενδέχεται να απαιτείται η έγκριση της απόδειξης ανάγνωσης από τον αποδέκτη του μηνύματος.

Επιστρέψτε μια απόδειξη ανάγνωσης

Αν λάβετε ένα μήνυμα που ζητά απόδειξη ανάγνωσης και απαιτείται πρώτα έγκριση για αυτήν από τον οργανισμό/εταιρεία σας:

 1. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Gmail.
 2. Ελέγξτε τα μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου, όπως θα κάνατε κανονικά.
 3. Εάν κάποιο μήνυμα σάς λέει ότι ο αποστολέας ζήτησε απόδειξη ανάγνωσης, επιλέξτε κάτι από τα παρακάτω:
  • Για να στείλετε την απόδειξη εκείνη τη στιγμή, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή αποδείξεων.
  • Για να στείλετε την απόδειξη αργότερα, επιλέξτε Όχι τώρα. Θα σας ζητηθεί να στείλετε την απόδειξη την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το μήνυμα.

Συμβουλή: Εάν κάποιος ζητήσει απόδειξη ανάγνωσης, αλλά δεν βλέπετε κάποιο σχετικό μήνυμα, η απόδειξή σας στάλθηκε αυτόματα.

Όταν οι αποδείξεις δεν επιστρέφονται

Οι αποδείξεις ανάγνωσης λειτουργούν στα περισσότερα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν θα λάβετε απόδειξη ανάγνωσης εάν ισχύουν τα εξής:

 • Στέλνετε ένα μήνυμα σε μια λίστα αλληλογραφίας ομάδας ή ένα ψευδώνυμο διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Ο διαχειριστής περιορίζει τις αποδείξεις σε άτομα εντός του οργανισμού σας ή σε συγκεκριμένα άτομα εκτός του οργανισμού σας.
 • Ο παραλήπτης χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν συγχρονίζεται σε πραγματικό χρόνο (όπως ένα πρόγραμμα-πελάτη Post-Protocol [POP] που συγχρονίζεται μόνο κατά απαίτηση ή ένα πρόγραμμα-πελάτη G Suite Sync).
 • Ο παραλήπτης επιστρέφει μια απόδειξη ανάγνωσης σε ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλ. ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου Internet Message Access Protocol (IMAP) και οι αποδείξεις ανάγνωσης δεν αποστέλλονται αυτόματα.

Μην βασίζεστε σε αποδείξεις ως πιστοποίηση της παράδοσης

Η λήψη μιας απόδειξης ανάγνωσης δεν σημαίνει πάντα ότι ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμά σας. Το πώς λειτουργεί μια απόδειξη εξαρτάται από το σύστημα ηλ. ταχυδρομείου που χρησιμοποιεί ο παραλήπτης σας.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να λάβετε μια απόδειξη ανάγνωσης, εάν ένα άτομο που χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται σε IMAP επισημάνει το μήνυμά σας ως αναγνωσμένο, χωρίς όμως να το ανοίξει. Ορισμένα συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά, που δεν βασίζονται σε IMAP, ενδέχεται να μην στέλνουν καν αποδείξεις.

Κατέβασε την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ 🔥

Συμμετέχεις στο αγαπημένο σου παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι!!!

🔥 eShop my Market

Διεύθυνση, ώρα και μέρα που θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας!

🔥 by 24SERVER