Σα. Οκτ 23rd, 2021

Σχεδόν έτσι έγινε από την Μαρία Σαρίδη, Σφύριξε και Έγινε το νέο Parking του Νοσοκομείου Άργους, και μάλιστα Ευχαρίστησε Δημάρχουs, Συμβούλουs τους πάντες μέσα από τα Social Media.

Το νέο Parking του Νοσοκομείου βρίσκετε ενδιάμεσα πρόποδες προφήτη Ηλία και πάνω πλευράς Νοσοκομείου.

Έγινε παραχώρηση από την Αρχαιολογία μιας και είναι Αρχαιολογικός χώρος το σημείο αυτό όπως και άλλα πολλά εκεί τριγύρω, και από πληροφορίες μας ετοιμάζουν και άλλα να σουτάρουν οι Αρχαιουπάλληλοι με την Ιστορία που ξέρουν και Διαβάζουν και παραχωρούν τα οικόπεδα να τα κάνουν Parking και οτιδήποτε άλλο, να σκεπάζουν το Αρχαίο μας πολιτισμό εμείς οι μορφωμένοι και τον καταπατούμε εν μέρη που σε διαφορετικές χώρες θα τα εμφάνιζαν πώς και πώς για να μαζέψουν τουρισμό.

Να ενημερώσουμε ότι η εν λόγω κυρία δεν είναι ούτε καν από το νομό μας είναι από γειτονικό νομό, μήπως δεν την νοιάζει? και κοιτάει μόνο και μόνο να φαίνεται ότι κάνει έργα με συνεργασία τους δήμους η τις περιφέρεις?

Πάντους στα social media και γενικός στο διαδίκτυο γίνετε χαμός, θύελλά αντιδράσεων και σχόλια όσο αφορά την καταπάτηση του Αρχαίου μας πολιτισμού.

Τι άλλο να πούμε? τα συμπεράσματα και οι απορίες δικιές σας!!

 

Κατέβασε την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ 🔥

Συμμετέχεις στο αγαπημένο σου παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι!!!

🔥 eShop my Market

Διεύθυνση, ώρα και μέρα που θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας!

🔥 by 24SERVER