Ξεκίνησαν τα Όργανα… Προχτές στο Ναύπλιο Σήμερα στο Άργος. Από ότι φαίνεται μετάδοσής του ιού ξεκινάει από τα σχολεία και μάλιστα σε μικρές ηλικίες.

Σήμερα το πρωί στις 8:30 περίπου σε κεντρικό δρόμο του Άργους δημιουργήθηκε πανικός από αυτοκίνητα που είχαν κλείσει το δρόμο, για το λόγο ότι πήγαιναν τα παιδιά τους σχολείο και περίμεναν και τα έπαιρναν και πάλι πίσω.

Μία Μητέρα βρέθηκε από πληροφορίες θετική στον ιό του Covid-19 που το παιδάκι της είναι μαθητής του εν λόγο παιδικού σταθμού στο Άργος και οπότε το σχολείο έκλισε, ίσως προσωρινά.

Πάντως από υπευθύνους σχολικών επιτροπών ή από τον δήμο Άργους – Μυκηνών καμία ανακοίνωση-ενημέρωση, που όφειλαν να παραβρίσκονται εκεί για το λόγο να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, να μην χεριάζετε οι γονείς να κατεβάζουν τα παιδιά τους να τα πηγαίνουν μέσα και να τους λένε μέσα οι κοπέλες πάρτε τα παιδιά σας πάλι, έτσι απλά “έχουμε κρούσμα”.

Αναμένουμε Ανακοίνωση από κάποιους υπεύθυνους και κάποιες οδηγίες για τους γονείς με τα παιδιά τους τη πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα!

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....