Τρ. Ιούν 6th, 2023

Κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑ – Ναυπλίου, αναγκάζομαι να απαντήσω για άλλη μια φορά στα ψέματα σας , τα οποία δυστυχώς εκφράζετε δημόσια, έχοντας ξεχάσει όλα εκείνα τα στοιχεία που προκύπτουν από τα έγγραφα που έχετε εσείς ο ίδιος υπογράψει.

Μετά λύπης μου αντιλαμβάνομαι πως δεν έχετε αντιληφθεί την κρίσιμη θέση την οποία υπηρετείτε και με τοποθετήσατε στην δύσκολη θέση να σας το υπενθυμίσω δημόσια.

Σχετικά με το ζήτημα που θέτετε για την μη ύπαρξη Προγραμματικής Σύμβασης και Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΕΛ Ν.Κίου, θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η τελευταία Προγραμματική υπογράφηκε επί προεδρίας σας στις 13 Μαΐου 2020 και η οποία κυρώθηκε στις 12/5/2020 και με την Α.Α. 74/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ (απόσπασμα της οποίας σας παραθέτω δια του λόγου τω αληθές). Σε αυτήν ανανεώνονται τα ποσοστά συμμετοχής στην λειτουργία της ΕΕΛ Ν.Κίου, των δυο (2) ΔΕΥΑ Άργους και Ναυπλίου σε 58,5% και 41,5% αντίστοιχα.

Μάλιστα, γνωρίζετε πως είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για την ανανέωση της Προγραμματική Σύμβασης για το έτος 2021, της οποίας η καθυστέρηση υπογραφής οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο γεγονός ότι έως και σήμερα η ΔΕΥΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το 2021.

Αναφορικά με τις τιμολογήσεις, γνωρίζετε πολύ καλά και αν δεν γνωρίζετε θα πρέπει να πληροφορηθείτε από την υπηρεσία σας, ότι το σύνολο των τιμολογίων που σας αποστέλλονται και παραλαμβάνονται συνοδεύονται από αναλυτική κατάσταση των δαπανών που επιμερίζονται στις δυο επιχειρήσεις με τα ως άνω ποσοστά. (Σας παραθέτω ένα εκ των τιμολογίων το οποίο έχει επίσημα παραληφθεί όπως και όλα τα υπόλοιπα με υπογραφή από αρμόδιο υπάλληλο)

Επί της ουσίας σε σύνολο σωρευτικής οφειλής περίπου 1εκατομμυρίου ευρώ εκ των οποίων 277.219,11 αφορά χρεώσεις έτους 2020 όπως κι εσείς δημοσίως αποδέχεστε, έχετε πληρώσει μόνο το ποσό των περίπου 60.000 ευρώ. Ίσως σας διαφεύγει ότι η πανδημία δεν έχει πλήξει μόνο το Ναύπλιο και δεν ανέστειλε την λειτουργία του βιολογικού την οποία εσείς δυσχεραίνετε περαιτέρω με την μη πληρωμή των δαπανών που σας αναλογούν.

Αντιλαμβανόμαστε την πίεση που δέχεστε από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και εκθέτει τον Δήμο σας ανεπανόρθωτα, όμως δεν απαντάτε στο ερώτημα γιατί δεν πληρώνετε το υπέρογκο ποσό που οφείλετε στην ΔΕΥΑΑΡΜ.

Πέτρος Διολίτσης

By Argolida24News

Το ARGOLIDA 24NEWS είναι το νέο Magazine που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.

Επικοινωνία με την Δημοσιογραφική Ομάδα, ή το Διαφημιστικό Τμήμα!!! Κλικ Εδώ