Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ως Διευθυντής, μετακινείται τελικά ο μέχρι σήμερα Αστυνομικός Διευθυντής στη Β’ Διεύθυνση Δωδεκανήσου Ευάγγελος Πιπέρης.
Μπορεί επίσημα να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί οι τοποθετήσεις – μεταθέσεις των Αστυνομικών Διευθυντών στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, αλλά σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας Ομάδας, ο κ. Βαγγέλης Πιπέρης επιστρέφει στην Πελοπόννησο και κοντά σχετικά στη γενέτειρά του πατρίδα την Νεμέα.
Ο Νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Κορινθία.
Ο κ Πιπέρης προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στις κρίσεις του Νοεμβρίου 2018 και από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής μετακινήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής ως Υποδιευθυντής.
Ο κ. Πιπέρης μετατέθηκε από την Ακριτική Αστυνομική Διεύθυνση Β΄ Δωδεκανήσων με έδρα την Κω που υπηρετούσε ως Διευθυντής από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι και σήμερα.
Ευχόμαστε καλή Eπιτυχία στα νέα του καθήκοντα.