Σα. Απρ 1st, 2023

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ως Διευθυντής, μετακινείται τελικά ο μέχρι σήμερα Αστυνομικός Διευθυντής στη Β’ Διεύθυνση Δωδεκανήσου Ευάγγελος Πιπέρης.

Μπορεί επίσημα να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί οι τοποθετήσεις – μεταθέσεις των Αστυνομικών Διευθυντών στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, αλλά σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας Ομάδας, ο κ. Βαγγέλης Πιπέρης επιστρέφει στην Πελοπόννησο και κοντά σχετικά στη γενέτειρά του πατρίδα την Νεμέα.

Ο Νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Κορινθία.

Ο κ Πιπέρης προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στις κρίσεις του Νοεμβρίου 2018 και από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής μετακινήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής ως Υποδιευθυντής.

Ο κ. Πιπέρης μετατέθηκε από την Ακριτική Αστυνομική Διεύθυνση Β΄ Δωδεκανήσων με έδρα την Κω που υπηρετούσε ως Διευθυντής από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι και σήμερα.

Ευχόμαστε καλή Eπιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

By Argolida24News

Το ARGOLIDA 24NEWS είναι το νέο Magazine που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.

Με την Δημοσιογραφική Ομάδα, ή το Διαφημιστικό Τμήμα!!! Επικοινωνία