Απαραίτητα Προσόντα και Αρμοδιότητες.

  • Σωστή εκτέλεση συνταγών και παρουσίασης πιάτων σύμφωνα με τα μενού.
  • Έλεγχος της ποιότητας των πρώτων υλών.
  • Καθαριότητα των χώρων προετοιμασίας φαγητού.
  • Τήρηση των κανονισμών για την ασφάλεια των τροφίμων και την υγιεινή.
  • Σωστή αποθήκευση όλων των τροφίμων.
  • Διατήρηση καθαρής και οργανωμένης κουζίνας.
  • Ικανότητα οργάνωσης και συνεργασίας με τους υπόλοιπους μάγειρες.
  • Περιοχή Εργασίας, Ναύπλιο

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 612 89 24 κ. Βασίλης
Βιογραφικό Στείλτε εδώ: Email

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....