Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου της Ελλάδας και του Εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους της Γ΄ Τάξης (Aλειφερόπουλο Σ. Γουργιώτη Γ. Καραμάνου Λ.. Σπύρου Ζ )για την πρόκριση τους στον Περιφερειακό Γύρο που οργανώνεται από το ΚΕΦίΜ σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους εταίρους της Οικονομικής Ολυμπιάδας στην εκάστοτε περιοχή, ευχόμενοι Καλή Επιτυχία και στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού.

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για το Σχολείο μας το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να διακριθούν, κάνοντάς μας όλους υπερήφανους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και δεν έτυχαν διάκρισης αλλά, επιδεικνύοντας πνεύμα ευγενούς άμιλλας, αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Γιατί η συμμετοχή των μαθητών σε διαγωνισμούς αποτελεί μια πνοή ελπίδας ενάντια στα αρνητικά στερεότυπα που προβάλλονται για την εκπαίδευση στη χώρα μας.

Συγχαίρουμε επίσης τον Οικονομολόγο Καθηγητή του σχολείου μας Τερζόπουλο Χρήστο που συνέβαλε στην επιτυχία των μαθητών!!!

Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα

Η Διευθύντρια Λένα Παπαθανασίου

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....