Τρ. Ιούν 6th, 2023

Αυτά έγραψε και είπε live σε video ο κ. Διολίτσης στα Social Media και στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!

Μετά από συνεχόμενους ελέγχους στις βιομηχανίες χυμοποιείας και αφού παραλάβαμε τα αποτελέσματα των χημικών εργαστηρίων, καταγγείλαμε χθες τις συμβάσεις των βιομηχανιών που αποδεδειγμένα πιά μόλυναν τον Αργολικό κόλπο.

Μετά την καταγγελία των συμβάσεων, σήμερα επισκέφθηκα την εισαγγελέα Ναυπλίου και κατέθεσα όλα τα στοιχεία των ελέγχων.

Υ.Γ. Επειδή ακόμα και σήμερα οι βιομηχανίες χυμοποιείας απορρίπτουν αποπρίπτουν παράνομα τα λύματα τους, τους ενημερώνω πως αν δεν σταματήσουν θα ζητήσω εισαγγελική και αστυνομική παρέμβαση.

Και κάπου στην ομιλία του αναφέρει “ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΤΑ ΧΥΜΟΠΟΙΕΊΑ”

 

By Argolida24News

Το ARGOLIDA 24NEWS είναι το νέο Magazine που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.

Επικοινωνία με την Δημοσιογραφική Ομάδα, ή το Διαφημιστικό Τμήμα!!! Κλικ Εδώ