Ο συνδυασμός που είναι σίγουρη στιλιστική επιτυχία

Η φόρμουλα είναι η εξής: ένα αστορί χαλαρό σύνολο που αποτελείται από μια φόρμα και ένα φούτερ. Ένα μακρύ παλτό εμπνευσμένο από ανδρικά ρούχα σε ναυτικό μπλε, μαύρο, κρεμ ή καμηλό χρώμα. Πάνινα παπούτσια σε ουδέτερο χρώμα και προεραιτικά ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Αυτή είναι η ανεπίσημο outfit για το 2021.

 

Αυτή η αισθητική δεν είναι εντελώς καινούργια. Αναμφισβήτητα, δύο από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες για σχετική έμπνευση είναι η Bella Hadid και η Kendall Jenner. Και οι δύο δανείζονται σε μεγάλο βαθμό τα κλασικά χαρακτηριστικά της δεκαετίας του ’90 και των αρχών της δεκαετίας του 2000. Τζην παντελόνια, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, διαχρονικά sneakers και παλτά σε απλή γραμμή.

Η Emily Oberg, ιδρύτρια της μάρκας Sporty & Rich, λέει πως “Αυτό το στυλ δεν είναι καθόλου νέο: Γυναίκες και άνδρες ντύνονται με αυτόν τον τρόπο εδώ και δεκαετίες. Νομίζω ότι τώρα βλέπουμε να επιστρέφει στη μόδα, αλλά είναι πραγματικά ένας λειτουργικός και πρακτικός τρόπος ντυσίματος, ο οποίος, για μένα, είναι το καλύτερο είδος ντυσίματος. Είναι απλό, εύκολο, κομψό και σπορ, όλα ταυτόχρονα”, εξηγεί.

.....::::: Μεταδώστε Αυτό το Άρθρο στα Social Media και όχι Μόνο :::::.....