Πα. Μαρ 24th, 2023

Υπάρχουν λογιών – λογιών Άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Χθες ταξίδεψα από Αθήνα για Βόλο.

Μετά από 16 χρόνια αναγκάστηκα να αφήσω το σπίτι μου (Όπως δυστυχώς χιλιάδες συνάνθρωποι μας και άλλοι πόσοι ακόμη με τον Νέο Πτωχευτικό Νόμο) …άνεργη και εγώ (μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες Συν Έλληνες λόγω των χιλιάδων ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) και να φιλοξενηθώ στην Αδερφή μου.
Στα Διόδια μπλόκα για ελέγχους.

Έλεγχος από Αστυνομικό (Άνθρωπο). Μόλις του εξήγησα τη θέση μου με δυο λόγια μου ευχήθηκε, Καλή Δύναμη.

Έλεγχος από Αστυνομικό (Πιόνι, Αμόρφωτο) Θώρησε τη μετακίνηση μου Άσκοπη και μου Έκοψε Πρόστιμο.

Πρόστιμο σε Συμπολίτη του, Άνεργο που Αναγκάστηκε να Αφήσει το Σπίτι του!

Όταν του είπα πως θα Προσβάλω το Πρόστιμο η Απάντηση του ήταν…

“Δεν θα Καταφέρεις Τίποτα”

Ε Λοιπόν θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες που ζούμε Απίστευτες Καταστάσεις Δικτατορίας, Προσβολής της Προσωπικότητας μας και μια διαρκή Προπαγάνδα μιας Φονικής Ίωσης που επιτρέπει στις κυβερνήσεις την απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών πως ΔΕΝ θα το αφήσουμε να συνεχιστεί το θέατρο με τα Παράνομα Αντισυνταγματικά και Προσβλητικά Μέτρα.

  • Θα κάνω όλες τις απαραίτητες ενέργειες να ακυρώσω και αυτό και όποιο άλλο προκύψει.
  • Θα κυκλοφορώ και θα αναπνέω σαν Άνθρωπος στη Χώρα μου και δεν θα κρύβομαι σαν τρομαγμένο κουνέλι.
  • Θα πολεμήσω την Αδικία όσο Χρειαστεί!!!

By Argolida24News

Το ARGOLIDA 24NEWS είναι το νέο Magazine που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.

Με την Δημοσιογραφική Ομάδα, ή το Διαφημιστικό Τμήμα!!! Επικοινωνία