Πα. Μαρ 24th, 2023

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των «έξυπνων» ψηφιακών πινάκων ενημέρωσης στην Περιφέρεια και στις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου, μέσω του συστήματος PROothisi City News http://www.pro-othisi.gr/home/city-news

Η Περιφέρεια κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό δείχνοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην λειτουργία της κοινωνίας η ενημέρωση των πολιτών, απευθείας από τους οργανισμούς (δήμους) και τους φορείς τους.

Με τους έξυπνους ψηφιακούς πίνακες ενημέρωσης, ο κάθε πολίτης αποκτά άμεση πρόσβαση σε έγκυρη και ζωντανή πληροφορία, απευθείας από τους αρμόδιους οργανισμούς και φορείς.

Οι πληροφορίες αφορούν τις δράσεις, τις αποφάσεις και τα νέα τόσο της Περιφέρειας όσο και των Περιφερειακών Ενοτήτων, που επηρεάζουν άμεσα την ζωή του κάθε πολίτη που κατοικεί ή βρίσκεται εντός της περιφερειακής ζώνης.

Η εταιρία μας PROothisi σχεδίασε τους «έξυπνους» ψηφιακούς πίνακες ενημέρωσης και θα υποστηρίζει την λειτουργία τους. Ταυτόχρονα, έχει αναπτύξει και το αντίστοιχο λογισμικό, ώστε η ενημέρωση αυτή να μπορεί να παρέχεται και από τα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων και των επισκεπτών της περιφέρειας, μέσω του οικοσυστήματος των τοπικών Ψηφιακών Εμπορικών Κέντρων των Δήμων Digital Open Malls τα οποία αναπτύσσονται σε όλη την χώρα.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τεχνολογικά τους Δήμους και τις περιφέρειες της χώρας μας με καινοτόμες εφαρμογές που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της αποδοτικότερης επικοινωνίας μεταξύ των οργανισμών με τους πολίτες τους.

Γιατί, ενημερωμένος πολίτης σημαίνει Ενεργός Πολίτης.

By Argolida24News

Το ARGOLIDA 24NEWS είναι το νέο Magazine που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.

Με την Δημοσιογραφική Ομάδα, ή το Διαφημιστικό Τμήμα!!! Επικοινωνία