Πα. Μαρ 24th, 2023

Ακόμα μία κόντρα δημιουργήθηκε στο νησί του Survivor, ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς Καφετζή.

Στο τέλος του αγωνίσματος επάθλου, με νικητές τους «μπλε», ο Τζέιμς πήρε τον λόγο και αποφάσισε να ειρωνευτεί τον Ντάφυ για την ήττα της ομάδας του, λέγοντάς του ότι θα του δώσει το τηλέφωνο γνωστής πιτσαρίας για να παραγγείλει να φάνε. Μάλιστα, μέλη της ομάδας του χειροκρότησαν επικροτώντας τη στάση αυτή.

Ο Τριαντάφυλλος, εμφανώς ενοχλημένος δεν θέλησε να απαντήσει στην πρόκληση, παρά ευχήθηκε στους «μπλε» να απολαύσουν το έπαθλο.

Η συζήτηση δεν συνεχίστηκε στον στίβο μάχης, ωστόσο οι «κόκκινοι» τη συνέχισαν στην καλύβα τους, με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά σε κλάματα και τον Γιώργο Κοψιδά να υπόσχεται στην κάμερα, ότι δεν θα ξαναδώσει το δικαίωμα στον Τζέιμς να μιλήσει ξανά έτσι σε συμπαίκτη του, καθώς από εδώ και στο εξής η ομάδα του θα κερδίζει στα αθλήματα.

By Argolida24News

Το ARGOLIDA 24NEWS είναι το νέο Magazine που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.

Με την Δημοσιογραφική Ομάδα, ή το Διαφημιστικό Τμήμα!!! Επικοινωνία