Πα. Μαρ 24th, 2023

Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Survivor αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (28/01)

Καλεσμένος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο παίκτης του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός σε όλους μας ως Μισθοφόρος.

Με αφορμή τις συνεχόμενες ήττες της «κόκκινης» ομάδας, ο Μισθοφόρος αποκάλυψε τι είχε συμβεί όταν βρισκόταν αυτός στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και η ομάδα των Μαχητών είχε περισσότερες από 8 συνεχόμενες ήττες, καλή ώρα σαν την φετινή «κόκκινη» ομάδα.

«Τρελαθήκαμε, είχαμε κάνει 8 ήττες στη σειρά, ήμασταν στην παραλία και αποφασίσαμε να φύγουμε. Μαζέψαμε τα πράγματά μας και φύγαμε, πεινούσαμε. Μάλιστα ο δημοσιογράφος μάς έβλεπε και έτρεχε πίσω μας, μας παρακαλούσε να γυρίσουμε, θα χάσω τη δουλειά μου, μάς έλεγε», αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος προσθέτοντας ότι τελικά μετά από 1,5 ώρα περπάτημα μέσα στη ζούγκλα, ήρθε ένα βανάκι τις παραγωγής και τους μάζεψε.

πηγή: dokari.gr

By Argolida24News

Το ARGOLIDA 24NEWS είναι το νέο Magazine που μπήκε δυναμικά στο χώρο της Διαδικτυακής Ενημέρωσης.

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.

Με την Δημοσιογραφική Ομάδα, ή το Διαφημιστικό Τμήμα!!! Επικοινωνία